Electrican's Tools

Advies op maat

Wij installeren niet alleen klimaattechniek, maar geven daarnaast advies  over de systemen. Er zijn veel verschillende systemen waardoor de keuze voor het juiste systeem moeilijk kan zijn. De keuze van een systeem hangt af van het gebouw de doeleinden en het budget.

 

Meerderen jaren onderhoudsplan

Door het maken van meerderen jaren onderhoudsplan geven wij u advies, zo ziet u op een lange termijn manier hoe u vooruit komt. Dit plan geeft overzichtelijk weer wat de investering kost en welke kosten er op lange termijn bijkomen. Daarnaast kijken we naar welk systeem het beste is voor uw bedrijf of woning aan de hand van het te behalen resultaat.

 

Storingen

Een storing is vervelend. Om storing te voorkomen moet uw installatie regelmatig worden gecontroleerd. De fabrikant garandeert een goede, veilige en langdurige werking als de installatie jaarlijks wordt onderhouden. Kortom, een goed werkende installatie begint bij een goede inspectie en goed onderhoud. Storingen aan uw installatie komen nooit gelegen. Wij verhelpen dergelijke ongemakken snel.

Let's Work Together