bakfiets-2.jpg

Groepenkast

Een groepenkast is het hard veen een elektrische installatie. Binnen de groepenkast word uw veiligheid gesteld tegen kortsluiting, smelten van kabels, en lekstromen. Veel oude meterkasten voldoen niet meer aan de eisen van vandaag de dag. Zo kan het zijn dat als u nog een oude groepenkast heeft deze niet is voorzien van aardlekschakelaars. Dit component zorgt ervoor dat u uw zelf en medemens beschermd tegen elektrocutie. Zorg daarom voor dat uw groepenkast op orde is voor een veilige leef en werk omgeving. Wilt u uw meterkast met smeltzekeringen vervangen voor een groepenkast met automaten? Wij kunnen dit voor u doen op een snelle en deskundige manier.

 

Groepenkast vervangen

 

Voldoet uw groepenkast niet meer aan de eisen dan is het tij om uw groepskast te vervangen. De componenten die in een groepenkast zitten hebben namelijk allemaal hun levensduur en garanties. Zo heeft een automaat bijvoorbeeld na 5 keer afgaan al geen fabrieksgarantie meer. Wilt u meer weten over uw groepenkast of bent u niet zeker of uw groepskast nog voldoet aan de eisen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Groepenkast uitbreiden

Het kan zijn dat u al een bestaande groepenkast heeft en deze wil uitbreiden. Ook hiervoor komen wij met oplossingen op maat en kijken we naar wat het beste is om te gaan doen. Bent u bezig met het vernieuwen van uw woning of bedrijfspand en weet u niet hoeveel groepen u extra moet hebben? Wij komen graag eerst langs om voor u een verbruik schatting te maken en een groepsverdeling. Zo weet u precies wat u kunt gaan verwachten kwa installatie en prijs. Bel nu voor deskundig advies of om een afspraak in te plannen.

Let's Work Together